100% čekankový sirup s inulinem (350 g/250 ml)
Výhody čekankového sirupu:
✅ má nízký glykemický index – je vhodný pro diabetiky
✅ vyznačuje se vysokým obsahem vlákniny
✅ neobsahuje lepek ani laktózu
Jak ho využít?
Čekankovým sirupem můžete zcela nahradit med nebo klasický cukr. Sladidlo můžeme využít jako polevu na palačinky nebo vafle, na výrobu zmrzliny a sladkých drinků. Také na přípravu všech pečených i nepečených dezertů, sušenek a piškotů. Kromě toho můžete sirupem částečně nahradit i pokrmový tuk a tím snížit celkovou kalorickou hodnotu celého jídla. Stačí nahradit 4 g tuku pouhým 1 g sirupu.
Složení: Extrakt z kořene čekanky 100 %.
Země původu: Německo
Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením. Případný sediment není na závadu.
Balení: Plastová lahvička s odklápěcím víčkem